Yhteydenottopyyntö

  Laatulauteet käsityönä

  Saunaseppä-mallistoon kuuluu valmiita laudekokonaisuuksia, joista voit valita omaan saunaasi sopvimman mallin. Kaikki laudemallimme ovat rakenteeltaan vankkoja ja käytössä testattuja. Halutessasi toteutamme yksilölliset erikoislauteet toiveidesi mukaan.
  Saunaseppä-lauteissa käytetään valikoitua A-luokan puuta sekä korkealaatuisia ruuveja ja kiinnikkeitä. Lauteet, kuten koko saunan saat valmiiksi asennettuna ja kylpyvalmiina.
  Voit valita myös laudepaketin, joka on helppo asentaa itse.

  Saunasepän laudepaketit

  Laudepaketti sisältää istuin- ja jalkalauteen, selkänojan, väliritilän, jalkakaiteen sekä jakkaran. Paketin mukana seuraavat kosteutta hyvin sietävät kiinnitystarvikkeet ja kokoamisohje. Hinta sisältää vanhojen lauteiden purkamisen ja uusien asennuksen. Materiaalivaihtoehtoina tervaleppä, lämpöhaapa, radiatamänty ja tuija.


  SUOMI_iso

  Suomi

  Konstailematon Suomi-laude sopii saunaan kuin saunaan. Selkeälinjainen laude on helppo asentaa.

  Hinta 890 €


  KARELIA_iso

  Karelia

  Karelia-lauteen pyöristetyt muodot tuovat lauteisiin huonekalumaista ulkonäköjä ja käyttömukavuutta. Lauteesta voi rakentaa myös kulmamallin. Karelia-lauteen laudat sijoiteltu pitkittäin.

  Hinta 990 €


  SAVONIA_iso

  Savonia

  Kuten Karelia-laude, mutta laudat sijoiteltu poikittain. Lauteesta voi rakentaa myös kulmamallin.

  Hinta 990 €


  TOKIO_iso_lampopuu

  Tokio

  Kun haluat persoonallista ulkonäköä perinteisen malliseen saunaan, Tokio-laude on oikea ratkaisu. Lauteen tyylikkäät muodot korostuvat valaistuksella.

  Hinta 1890 €


  5-Milano

  Milano

  Selkeälinjainen kulmalaude, jossa yhdistyvät perinteinen muotoilu ja käyttömukavuutta lisäävät yksityiskohdat.

  Hinta 1190 €


  6-newyork2

  New York

  New York on muotoilultaan modernin tyylikäs. Lauteissa on puusepän tarkkuudella toteutettuja laadukkaita yksityiskohtia.

  Hinta alk. 1990 €


  7-arizona

  Arizona

  200 mm leveästä liimapuumateriaalista tehty laude muodostaa pystysuuntaisen kuvion. Laude voidaan toteuttaa kulmamallina. Tyylikäs ja persoonallinen Arizona sopii saunaan, jonka leveys on 1600 – 2800 mm. Alalaude integroituna tai ilman.

  Hinta alk. 2490 €


  8-Erikoislaude

  Erikoislaude

  Haluatko U-, L- vai vastakkain istuttavat lauteet? Tumma vai vaalea pinta, valoilla vai ilman? Lauteiden toteutuksessa vain mielikuvitus on rajana. Suunnitellaan yhdessä yksilölliset ja saunaasi sopivat erikoislauteet.
  Pyydä tarjous!