Yhteydenottopyyntö

Laatulauteet käsityönä

Saunaseppä-mallistoon kuuluu valmiita laudekokonaisuuksia, joista voit valita omaan saunaasi sopvimman mallin. Kaikki laudemallimme ovat rakenteeltaan vankkoja ja käytössä testattuja. Halutessasi toteutamme yksilölliset erikoislauteet toiveidesi mukaan.
Saunaseppä-lauteissa käytetään valikoitua A-luokan puuta sekä korkealaatuisia ruuveja ja kiinnikkeitä. Lauteet, kuten koko saunan saat valmiiksi asennettuna ja kylpyvalmiina.
Voit valita myös laudepaketin, joka on helppo asentaa itse.

Saunasepän laudepaketit

Laudepaketti sisältää istuin- ja jalkalauteen, selkänojan, väliritilän, jalkakaiteen sekä jakkaran. Paketin mukana seuraavat kosteutta hyvin sietävät kiinnitystarvikkeet ja kokoamisohje. Hinta sisältää vanhojen lauteiden purkamisen ja uusien asennuksen. Materiaalivaihtoehtoina tervaleppä, lämpöhaapa, radiatamänty ja tuija.


SUOMI_iso

Suomi

Konstailematon Suomi-laude sopii saunaan kuin saunaan. Selkeälinjainen laude on helppo asentaa.

Hinta 890 €


KARELIA_iso

Karelia

Karelia-lauteen pyöristetyt muodot tuovat lauteisiin huonekalumaista ulkonäköjä ja käyttömukavuutta. Lauteesta voi rakentaa myös kulmamallin. Karelia-lauteen laudat sijoiteltu pitkittäin.

Hinta 990 €


SAVONIA_iso

Savonia

Kuten Karelia-laude, mutta laudat sijoiteltu poikittain. Lauteesta voi rakentaa myös kulmamallin.

Hinta 990 €


TOKIO_iso_lampopuu

Tokio

Kun haluat persoonallista ulkonäköä perinteisen malliseen saunaan, Tokio-laude on oikea ratkaisu. Lauteen tyylikkäät muodot korostuvat valaistuksella.

Hinta 1890 €


5-Milano

Milano

Selkeälinjainen kulmalaude, jossa yhdistyvät perinteinen muotoilu ja käyttömukavuutta lisäävät yksityiskohdat.

Hinta 1190 €


6-newyork2

New York

New York on muotoilultaan modernin tyylikäs. Lauteissa on puusepän tarkkuudella toteutettuja laadukkaita yksityiskohtia.

Hinta alk. 1990 €


7-arizona

Arizona

200 mm leveästä liimapuumateriaalista tehty laude muodostaa pystysuuntaisen kuvion. Laude voidaan toteuttaa kulmamallina. Tyylikäs ja persoonallinen Arizona sopii saunaan, jonka leveys on 1600 – 2800 mm. Alalaude integroituna tai ilman.

Hinta alk. 2490 €


8-Erikoislaude

Erikoislaude

Haluatko U-, L- vai vastakkain istuttavat lauteet? Tumma vai vaalea pinta, valoilla vai ilman? Lauteiden toteutuksessa vain mielikuvitus on rajana. Suunnitellaan yhdessä yksilölliset ja saunaasi sopivat erikoislauteet.
Pyydä tarjous!